In line with national policy relating to the corona virus, Lost & Found stops its activities until further notice. Please be welcome to the Lost & Found archive.

Since 1997, over 200 sessions of stray images and sound have been organised. Artists, writers, scientists and musicians present work in progress, experiment or present work that doesn't fit into their oeuvre (yet). A specific and unique stage for diverse and hybrid works which don't fit comfortably into galleries or museums.

Tycho Posthumus

visual artist (NL), Instagram

 1. Lost & Found

  Published in Mister Motley, 12-10-2018

  Mijn goede vriend Brutus was bezig om een tafel voor mij te bouwen voor in mijn kamer. Ik lag op bed en aanschouwde hoe hij hevig in de weer was met zijn nieuwe Japanse trekzaag. We moesten wel een beetje opschieten want ik had om 21:00 een afspraak ergens. Ik was erg moe en had weinig zin om nog de deur uit te gaan, bovendien was het kijken naar hoe iemand ingenieus van wat hout een tafel in elkaar flanst een erg fijn en meditatief tijdverdrijf.

  Waar moet je zijn dan?
  Ja bij zo’n kunstding, ik moet daar gaan filmen
  Wat ga je filmen dan?
  Ik weet het niet zo goed, volgens mij zijn het allemaal performances en dingen die niet perse als kunst worden gezien, maar dat misschien wel zijn..
  Oke oke.. Maar ik wil wel deze tafel eigenlijk afbouwen
  Ja ik kan je bellen als ik klaar ben daar, of ga mee.. misschien vind je het wel leuk
  Kost ‘t geld? Ik moet ook nog eten trouwens
  Nee ik kan je gratis meenemen, eten is daar ook
  Oke ja ik join wel
  Oke ai, dan moeten we wel nu nu gaan

  Written for L&F Theatrum Anatomicum (05–10–2018)

 1. video
 1. ZzZZZZZzzZZ

  Performance, 2017, 10 min

  Shown at L&F theatrum anatomicum (10–02–2017)