Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Trent Harris

regisseur (USA)

  1. The Beaver Trilogy

    De trilogie bestaat uit 'The Beaver Kid' (1979), 'The Beaver Kid 2' (1981) met Sean Penn gemaakt voor $100,- en 'The Orkly Kid' (1985) met Crispin Glover en documenteert Harris' obsessie met een man die Groovin' Gary genoemd wordt. Ze zijn niet in distributie en staan niet op YouTube. 
    Trent kwam speciaal voor L&F vanuit Salt Lake City naar Amsterdam en vertelt dat Gary dertig jaar geleden voor zijn lens kwam staan op een parkeerplaats. Als hij opnames van Gary als Olivia Netwon Dawn, wil uitzenden op tv, doet Gary een zelfmoordpoging. In de twee volgende films dramatiseert hij dit verhaal, waarin hij zijn eigen positie van regisseur en de rol van televisie onderzoekt. De laatste film eindigt als Gary-met Olivia pruik een koffie bestelt en wegrijdt. Trent: "I wanted him to win."

    2001, video en 35mm, 83 min

    Shown at L&F Pakuis De Zwijger (27–06–2008)