Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Sander Plug

ontwerper, beeldend kunstenaar (NL), website

 1. The Procrastinators

  Sander vertelt dat hij en Lernert nogal last hebben van uitstellen, maar dat ze na het maken van deze serie weten dat het veel erger kan.
  In de film horen we schrijfster Cindy Hoetmer vertellen over de marteling van het uitstellen van een wekelijks te schrijven column, terwijl we naar wat linten kijken die dansen in de wind veroorzaakt door een föhn. Na de film rijken we Cindy een eierwekker uit die haar moet helpen bij het schrijven van haar derde boek. Ook vanuit het publiek volgen tal van tips om jezelf aan het werk te krijgen, zoals de Jonathan Franzen methode, lijm spuiten in je internetkabel ingang.

  The Procrastinators

  2010, video, 5 min
   

  Shown at L&F About the importance of doing nothing (01–06–2012)

 1. Voorvertoning

  Over deze voorvertoning mogen we niets zeggen.
  i.s.m Misha de Ridder and Lernert Engelberts

  I Love Alaska

  2008, HD video, 50 min

  Shown at L&F Pakuis De Zwijger (27–06–2008)

 1. zonder titel (Haas)

  met Lernert Engelberts

  Haas

  2007, HD Video, 2,30 min.

  Shown at L&F Theatrum Anatomicum (14–09–2007)