Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Chun Sensei

muzikant, model, soundcloud

  1. rap

    Terwijl de jonge rapper Chun Sensei woorden door de microfoon schreeuwt, en een sjaal over zijn hoofd drapeerd, lopen er langzaam mensen binnen. Chun Sensei is muziek voor de jeugd, door de jeugd en dat maakt het nu wel extra leuk dat zijn doelgroep volledig afwezig is. Als een ongemakkelijk welkomstcomité weet hij toch de aandacht te trekken en het aanwezige publiek zich toch enigszins voor zich te winnen.
    Chun Sensei sluit af door de aanwezigen te bedanken en mede te delen dat hij nog nooit op zo’n vreemd evenement als dit is geweest, maar dat hij het wel leuk vond. Zijn drie-koppige entourage verdween nog sneller de donkere gang van De Waag in dan de woorden die even daarvoor uit Chun Sensei z’n mond kwamen. 

    performance, 2018, 15 min

    Shown at L&F Theatrum Anatomicum (05–10–2018)