Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

A.L. Snijders

schrijver (NL)

 1. voordracht

  De grote schrijver van het zkv (zeer korte verhaal), vertelt dat hij zichzelf geen schrijver noemt; hij schrijft maar een uur per dag. Hij leest uit zijn korte verhalen, over zijn atelier aan de Nieuwmarkt dat hij aan Theo Kley gaf, over techniek en over Joost Conijn, die hij wilde ontmoeten nadat hij een werk van hem zag: lassen is leuk.

  2012, voordracht, 15 min

   

  Shown at L&F Theatrum Anatomicum (11–05–2012)

 1. Fragile Pain

  Fred Amata, telg van de beroemde Amata familie, werkt als acteur, producent en regisseur. Hij heeft in de afgelopen 15 jaar meer dan 50 films gemaakt. Zijn bijnaam is The Video King. We bellen Fred; het blijkt dat hij op het vliegveld aan het inchecken is. Hij kan nog net een introductie op zijn film geven en een advies geven aan jonge filmmakers in ons publiek.

  2005, video, 1:54 min

  Shown at L&F Lost in Nollywood (11–11–2011)

 1. Heinecken studies
 1. Untitled

  Video van found footage van grote kunstenaars die pretenties afwijzen. We zien o.a. Marcel Duchamp, Salvador Dali, Henri Cartier Bresson, allemaal zeggen ze dat ze niets betekend hebben.

  2009, video, 5 min

  Shown at L&F Theatrum Anatomicum (03–04–2009)

 1. executie Sadam
 1. New Order Low Life
 1. www.elfriendo.com
 1. Sleep Walkers

  Harm liet eerder dingen uit elkaar vallen, nu wekt hij ze tot leven.

  2007, animatie, 4 min

  Shown at L&F Theatrum Anatomicum (11–05–2007)

 1. scene uit Insignificance