In line with national policy relating to the corona virus, Lost & Found stops its activities until further notice. Please be welcome to the Lost & Found archive.

Since 1997, over 200 sessions of stray images and sound have been organised. Artists, writers, scientists and musicians present work in progress, experiment or present work that doesn't fit into their oeuvre (yet). A specific and unique stage for diverse and hybrid works which don't fit comfortably into galleries or museums.

Jeanine Hofland

gallerist (NL), website

  1. Be as it May

    Nee, ik heb niet de hele avond als een neurotische galeriehouder ongeïnteresseerd op mijn Iphone zitten kijken tijdens deze avond van Lost en Found op de zolder van het Muziek gebouw aan het IJ. Ik probeerde ijverig aantekeningen te maken voor dit verslag, maar liever had ik ook gewoon mijn notitieblok meegenomen want mijn vingers lijken niet gemaakt voor dit eXtra Small toetsenbord en de onmogelijk af te leren betweterigheid van de autocorrectie. Het is ook niet zo dat ik doorgaans alles liever digitaal doe, het is eerder omgekeerd. Toen ik drie-en-een-half jaar geleden mijn galerie opende greep ik de kans om 'kantoortje te spelen' gretig met beide handen aan. Voor alles heb ik een map, een postvakje, ik heb een labelwriter, post-its in 6 verschillende kleuren, markers, een design nietmachine, plastic mapjes, bubbelplastic in alle mogelijke variaties, een adres stempel en nog veel meer objecten die niet noodzakelijkerwijs een ander doel dienen dan het voeden van mijn stationary obsessie. Zeker niet in deze tijd.

    Written for L&F Muziekgebouw aan 't IJ (27–06–2014)