Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Vicki Leaks

dragqueen (AUS), Facebook page

  1. FB court victory

    Taka Taka introduceert de Australische Vicki Leaks aan het publiek. We moeten het doen middels een Skype-gesprek. We zien een foto van Vicki Leaks op het scherm, waarbij we ook de tieten van Vicki Leaks mogen aanschouwen. Er wordt gepraat over haar rechtszaak overwinning op Facebook, wat vast een flinke klus moet zijn geweest. Het idee alleen al dat je daar aan wilt gaan beginnen is bewonderenswaardig. Een moedig mens die het toch maar is gelukt om Facebook even een klap in het gezicht te geven.

    skype interview, 2018, 10 min

    Shown at L&F Theatrum Anatomicum (05–10–2018)