Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Sarah van Sonsbeeck

beeldend kunstenaar (NL), website

  1. Leader

    De leader laat fragmenten zien van een interview van Hans Ulrich Obrist met Maurizio Cattelan die de Oblomov Foundation oprichtte, dat een instituut was dat in zekere zin mislukking propageerde. Ze kregen geld van verschillende fondsen en trustees and gaven het aan een kunstenaar die dan een heel jaar niet zou exposeren. De kunstenaar ontving het geld, maar moest verdwijnen uit de kunstwereld. Hij is nooit uitgereikt omdat geen kunstenaar bereid was de prijs aan te nemen.

    2012, dia presentatie, 30 min

     

    Shown at L&F About the importance of doing nothing (01–06–2012)