Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Patricio Larrambebere

beeldend kunstenaar (AR), website

  1. BsAs, 20 diciembre 2001

    Op 20 december 2001 vonden in Buenos Aires de zwaarste straatgevechten plaats sinds tijden. De bevolking was de eindelose opeenvolging van slechte regeringen en de hopelose economische situatie zat en kwam in opstand. De Argentijnse kunstenaar Patricio Larrambebere maakte tijdens deze straatgevechten opnames van schietende agenten, stenen gooiende demonstranten, traangasgranaten, plunderingen etc. Tijdens de vertoning vond er een begelijdend interview plaats met Javier Martinez.

    Shown at L&F Theatrum Anatomicum (01–02–2002)