Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Mylene van Noort

nieuwe media journaliste (NL)

  1. Een frisse kijk

    Met medewerking van een heel netwerk van beginnende kunstenaars stellen de medewerkers van Lost & Found avonden samen met uiteenlopende audiovisuele presentaties. Het publiek zorgt voor extra leven in de brouwerij.

    Lost & Found werd in 1997 opgezet door Armand Mevis, Menno Grootveld en Jan Rothuizen. Hun belangrijkste inspiratiebron was de serie 'Four Walls'-evenementen in New York, bescheiden informele bijeenkomsten waarop beeldend kunstenaars elkaar hun nieuwste werk lieten zien.

    Written for L&F Theatrum Anatomicum (01–02–2002)