Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Hugo Viggiano

video antropoloog (AR)

 1. Untitled

  tweede videofragment van Hugo, we zien een vrouw in een kerk uitzinnig schreeuwen als de priester met zijn vingers haar voorhoofd aanraakt. De bedoeling was dat Hugo zelf per telefoon uitleg zou geven over wat we zien maar hij was zelf niet aanwezig waardoor het telefoon gesprek hilarisch werd omdat we aan zijn ex vrouw vroegen wat voor soort iemand Hugo eigenlijk is.

  Shown at L&F Theatrum Anatomicum (01–02–2002)

 1. Untitled

  Eerste videofragment van Hugo die op een strand twee vrouwen van 40 jaar ontmoet en hun zover krijgt dat ze hun bikini's uitdoen.
   

  Shown at L&F Theatrum Anatomicum (01–02–2002)