Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Gunnar Gunnsteinsson

muzikant (IS)

 1. deer hunting in camouflage suits

  performance, 2016, 16 min

  samen met Eric Giraudet de Boudemange

  Shown at L&F Kattenkabinet (04–03–2016)

 1. performance

  performance, 2014, geluid, 12 min

  Gunnar, studerend aan het conservatorium, staat naast een zorgvuldig opgebouwde stapel van synthesizers, orgels en computers, en legt uit welk snoertje welke aparaten met elkaar verbindt en hoe het geluid uiteindelijk via een mengpaneel door de luidsprekers de zaal in stroomt. Alle lampen gaan uit, behalve de lamp die het gewelf van het theater belicht. Gunnar bouwt aan zijn compositie. Het is landschappelijk, het geluid. Het dient zich aan en dooft weer uit. De herhaling van vogelgezang, het hinniken van een paard, het geluid dat koeien maken als ze grazen, en dat allemaal door de computer vervormd en gemanipuleerd. Het krijgt een mystiek randje. Dromerig en hypnotiserend als het vroeg experimentele geluid van synthesizerpionier Klaus Schulze. Gunnar kent zijn werk en zet het voort.

  Shown at L&F is coming home (30–05–2014)