Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Frank van den Engel

producent, regisseur, website

  1. The Next Big Thing

    Frank begon een zoektocht naar de toenemende macht van het geld in de kunstwereld. De markt wordt meer dan ooit bepaald door schatrijke verzamelaars die allemaal uit zijn op een ding: de kunstenaar van de toekomst te ontdekken. Kunstenaars worden gehypt en verdwijnen soms weer heel snel. We zien een paar scenes uit het ruwe materiaal. We zien Jeff Koons op zijn opening bij David Zwirner en een net gehypte kunstenaar in zijn atelier bezaaid met propjes. De flm gaat op het IDFA in premiere.

    preview, video, 12 min

    Shown at L&F Theatrum Anatomicum (06–09–2013)