Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Corine van Emmerik

kunsthistorica (NL), De Bildung Academie

  1. Lost & Found: knallerdeknalfuif!

    Published in Metropolis M 24-07-2017

    Ter ere van hun twintig jarig bestaan organiseerde Lost & Found een groot feest. Maar niet zomaar een feest; een KNALfuif! Lost & Found heeft al meer dan 140 avonden georganiseerd, waarin kunstenaars, muzikanten en schrijvers hun werk in ontwikkeling laten zien. Het is een podium voor talenten die nog geen plaats hebben in het museum, maar daar wel snel terecht zullen komen. Het enige dat de gasten van het feest van tevoren wisten, was de verzamelplaats (Sint-Nicolaaskerk), tijd (18:45) en verplicht item (paspoort of identiteitsbewijs). Al snel waren de kaarten uitverkocht, want wie wilt er nou niet naar een spannend verassingsfeest?! Degenen die wél een kaartje wisten te bemachtigen, hadden geluk: ze werden gefêteerd op een wonderschoon spektakel.

    Written for L&F knalfuif (07–07–2017)