Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Stuart Will

ontwerper, beeldend kunstenaar (UK), website

  1. Pop Song (naar Richard Hamilton)

    Een vertaling van de pop art tekst 'Urban Image' (1962) van de Britise kunstenaar Richard Hamilton, voor het eerst gepubliceerd in 'Living Arts' magazine. Het stuk bestaat uit de piano uit Will Stuart's 'Franny and Zoey' in De Appel (2004), de electrische tiepmachine uit Jean-Luc Godard's 'Histoires Du Cinema' (1998), live cello en viool door Alex Waterman en Dana Lyn en zang door Elissa Santiago en Stuart Bailey. David Reinfurt projecteerde orginele afbeeldingen van Hamilton.

    performance, 15 min
     

    Shown at L&F Art in General New York (08–02–2006)