Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Mirthe Berentsen

schrijver (NL), website

  1. bouquet reeks

    voorrdacht en lezing, 2015, 10 min

    Shown at L&F theatrum anatomicum (04–12–2015)

  1. Poppetje gezien, kastje weer dicht

    Achteloos terugrijdend naar Keulen besefte de FedEx chauffeur misschien niet dat hij de avond heeft gered. Het pakketje lag op het douane kantoor in Keulen –am Wochenende geschlossen- en kon niet op tijd zijn. De eerste Berlijnse Lost & Found zou al voorbij zijn, als het pakketje aan zou komen. Wat zou betekenen dat het pakketje een weekend lang op het FedEx kantoor was blijven liggen. In een verlaten opslag. Alleen. Als een van de vele onbelangrijke anonieme pakketjes in een van de evenzovele naamloze distributiekantoren.

    Written for L&F Berlin (03–09–2011)