Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Miktor & Molf

beeldend kunstenaars (NL) website

 

  1. Geen duurzame regendans

    Kerkelijke muziek zwelt aan, de deur gaat open en Miktor & Molf verschijnen met grote dienbladen. Iedereen krijgt een wodka en een euro geserveerd. Als op het grote scherm een zeegezicht verschijnt, lezen ze hun email correspondentie van de afgelopen dagen voor. Een kijkje in de keuken van dit kunstenaarshuwelijk. Door een ruzie is er nu geen werk, het publiek krijgt het honorarium van de kunstenaars uitgedeeld. We zijn blij als ze elkaar op het podium omhelzen; het is weer goed.

    2013, performance, 10 min

     

    Shown at L&F Theatrum Anatomicum (01–02–2013)