Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Krist Gruijthuijsen

curator (NL)

  1. Encyclopedia of Fictional Artists - The Addition

    Als we binnen komen in de slaapkamer vraagt Krist ons op het bed te gaan zitten. Hij wijst ons op de foto's van de predikant en zijn verloofde die over de hele wereld zijn genomen en op de toga die over een deur hangt. Hij vertelt over fictie in het leven van de predikant. Vervolgens vertelt hij over The Encyclopedia of Fictional Artists van Koen Brams en zijn toevoeging: The Addition, waarin kunstenaars die met fictie werken en de rol van fictie in de beeldende kunst centraal staan.

    2012, performance, 15 min

    Shown at L&F De Pastorie (06–07–2012)