Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Jasper Coppes and Stijn Verhoeff

beeldend kunstenaars (NL), website

 1. Scharrelaar

  Jasper en Stijn lezen onder andere uit The Lord Chandos Letter van Hugo von Hofmannsthal en uit Karl Kraus en uit hun eigen boek 'Scharrelaar', waarin zij met z'n tweeꬠeen Stream of consciousness schreven. Ze vertellen dat het eigenlijk vanzelf ontstaan is omdat de een in Maastricht zat en de ander in Berlijn en ze noodgedwongen veel met elkaar schreven. Daar ontstond hun ik figuur. Achter hen op het grote scherm zien we een ronddraaiend rotsblok van klei. 

  2012, voordracht, 10 min

   

   

  Shown at L&F About the importance of doing nothing (01–06–2012)