Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Jan Robert Leegte

beeldend kunstenaar (NL), website

 1. Reconstructie van Bruce Naumann's Centered Light Piece

  Jan Robert doet onderzoek naar de semantiek van het internet. Hij maakte bijvoorbeeld 'The Internet Overexposed' en 'Overexposed Software'. Zijn werk refereert o.a. naar het werk van Bruce Naumann. Vanavond vertelt hij over 'Centered Light Piece' van Naumann en in plaats van een dia van het werk te laten zien, heeft hij het werk nagemaakt.
  We staan in een kring om het hel verlichte aluminium. Het werk roept veel vragen op met name over de precisie van de reconstructie.

  2008, installatie

   

  Shown at L&F Light in Escape (21–12–2008)