Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Hans Beerekamp

TV recensent, NRC

 1. twitquiz

  2013, testjes voor een twitquiz, 10 min

  Shown at L&F NRC (05–04–2013)

 1. Geloof niet wat je ziet

  Kunst in een krantenomgeving, uitnodigingen verstuurd per papieren vliegtuigje. Dagbladvormgever Jan Paul van der Wijk die laat zien hoe de pagina’s van de zaterdagkrant een etage hoger vorderen en die op verzoek van de aanwezigen bij Lost & Found een klein geheim spoortje op de voorpagina achterlaat. Ssst, niet verder vertellen! De ontmoeting tussen de immer de waarheid najagende wereld van de journalistiek en de wereld van de illusie was spannend, maar soms problematisch. Niet altijd vallen schoonheid en waarheid samen, immers. 
   

  Written for L&F NRC (05–04–2013)