Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Hamza Halloubi

beeldend kunstenaar (MA), website

  1. Studio Visit

    Na de pauze geen kunstenaar op het podium, maar een film van Hamza Halloubi. Schokkerige camerabeelden laten ons het huis van een kunstenaar zien die ervoor koos niet uit zichzelf in de openbaarheid te treden. Op het scherm zien we opgestapelde plastic zakken, afval waarin geen objecten meer te ontdekken zijn. ‘He collects everything,’ horen we de voice-over zeggen, ‘he doesn’t exclude, he doesn’t allow anyone to collect his art.’ We kijken toe hoe de kamers met ongeorganiseerde troep zich vermeerderen en hoe de voice-over twijfelt: ‘I have doubts about his work, but his work has also doubts about me.’

    video, 2016, 6 min

    Shown at L&F theatrum anatomicum (10–02–2017)