Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Fanny van de Reijt

schrijver (NL)

  1. Lost & Found

    Toeval of niet. De dag voor ik de eerste editie van het nieuwe jaar van Lost & Found bezocht, las ik de laatste Houellebecq; De Kaart en het gebied. Vrij laat, soit. Maar voor een goed boek is het nooit te laat. Een roman met als hoofdpersonage kunstenaar Jed Martin, die in zijn eindexamenjaar furore maakt met 300 foto’s van bouten en moeren. De enige leidraad in zijn kunst: het geven van een objectieve beschrijving van de wereld. Zeg maar de Nederlandse… Eddo Hartmann. Maar dat ontdekte ik pas na de pauze.

    Written for L&F Theatrum Anatomicum (11–01–2013)