Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Emile Zile

beeldend kunstenaar (NL), website

 1. DJ
 1. Post-It Kino

  Op een kleine monitor plakt Emile Post-It Memo's met commentaren op de filmfragmenten die hij afspeelt en op het grote scherm worden geprojecteerd. We zien overbekende filmscenes. Woorden als 'Hero', 'Villain' en 'BANG' verbeelden hele stukken film. Het publiek staat om Emile heen te juichen.

  2008, performance, 15 min

   

  Shown at L&F Light in Escape (21–12–2008)

 1. Larry Emdur's Suit

  Emile infiltreerde in Australies populairste spelshow als nerveuse deelnemer. Bij L&F oogt Emile ontspannen. Hij vertelt over het instuderen van zijn rol en de strategie die hij gebruikte.

  2002, video, 9 min

  Shown at L&F Theatrum Anatomicum (05–09–2008)