Naar aanleiding van de recente richtlijnen met betrekking tot het coronavirus stopt Lost & Found haar activiteiten tot nader bericht. In de tussentijd heten wij u welkom in het Lost & Found archief.

Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Airich

beeldend kunstenaar, fotograaf, website

 1. Planet Airich

  Op het podium staat een aantal figuren opgesteld in felgekleurde jurken en toga’s, tunieken met prints, Timberlands eronder, hun gezichten beschilderd met stippen en strepen. Fotografe Airich vertelt ons dat we vanavond een glimp opvangen van een planeet die voor het menselijke oog normaal niet zichtbaar is. De figuren die we zien zijn ook het onderwerp van de foto’s die op groot scherm achter haar verschijnen. De figuren kennen allemaal hun eigen krachten en hun eigen mythen. Het zijn kruisingen tussen goden en superhelden ‘en ik hoop,’ zegt Airich, ‘dat als er nood uitbreekt ik gered word door een van hen en niet door iemand in een superheldenpak.’

  performance, 2017, 10 min

  Shown at L&F theatrum anatomicum (10–02–2017)

 1. Leader

  video, 2017, 30 min

  Shown at L&F theatrum anatomicum (10–02–2017)