Welkom in het Lost & Found archief. Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Upcoming event

Lost & Found

with Tyler Matthew Oyer

over 25 dagen

Yamuna Forzani

mode ontwerper (UK), website

 1. performance
  W1siziisijiwmtcvmdivmtmvmjnfmdrfmtvfnzq1x01kul8ymde3mdixmf8yotuuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilci0njh4ndy4il0swyjliiwianbnil1d

  Wanneer we weer naar boven gehaald worden klinkt er muziek door de speakers. We zien drie legendary children uitdagend op tafels zitten, daarachter een film, opgenomen in wat een oud pakhuis lijkt. De performance is een samenwerking tussen Joeri Woudstra, Yamuna Forzani en Kiki House of Angels en voelt als een viering van acceptatie, gelijkheid en vrijheid van seksualiteit. Naarmate de performance vordert wordt er steeds heftiger gevogued, waarbij wij, het publiek, strak in het oog worden gehouden. De sfeer is zo intens dat er bij het applaus opgelucht wordt gefloten en gejoeld.

  Performance, 2017, 15 min

  Samen met Joeri Woudstra en Kiki House of Angels                            

  Shown at L&F theatrum anatomicum (10–02–2017)