Welkom in het Lost & Found archief. Sinds 1997 heeft Lost & Found meer dan 200 avonden voor verdwaalde beelden en geluiden samengesteld. Kunstenaars, schrijvers, wetenschappers en muzikanten laten werk in ontwikkeling zien, experimenteren of tonen werk dat (nog) niet in hun oeuvre past. Een specifiek en uniek podium voor divers en hybride werk dat in een museaal circuit geen plaats heeft.

Upcoming event

Lost & Found

with Tyler Matthew Oyer

over 24 dagen

Mirthe Berentsen

schrijver (NL), website

 1. bouquet reeks
  W1siziisijiwmtuvmtivmdcvmtvfndhfmzffmjy4x01kul8ymde1mtiwnf85mje3lmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwindy4edq2ocjdlfsizsisimpwzyjdxq

  voorrdacht en lezing, 2015, 10 min

  Shown at L&F theatrum anatomicum (04–12–2015)

 1. Poppetje gezien, kastje weer dicht

  Achteloos terugrijdend naar Keulen besefte de FedEx chauffeur misschien niet dat hij de avond heeft gered. Het pakketje lag op het douane kantoor in Keulen –am Wochenende geschlossen- en kon niet op tijd zijn. De eerste Berlijnse Lost & Found zou al voorbij zijn, als het pakketje aan zou komen. Wat zou betekenen dat het pakketje een weekend lang op het FedEx kantoor was blijven liggen. In een verlaten opslag. Alleen. Als een van de vele onbelangrijke anonieme pakketjes in een van de evenzovele naamloze distributiekantoren.

  Written for L&F Berlin (03–09–2011)